Gemak

Wij geloven in ontzorgen en proberen daar zoveel mogelijk in te betekenen. U krijgt na aanmelding toegang tot ons klantenportaal, hierin heeft u inzicht in al uw gegevens en facturen. U krijgt een vaste contactpersoon binnen de organisatie zodat u snel en persoonlijke geholpen kan worden.

Respect

Bij Ventum hebben we respect voor iedereen, ongeacht achtergrond of financiële situatie. Wij geloven dat energie te allen tijde beschikbaar moet zijn voor iedereen. Dit is ook de reden dat wij uw clienten dezelfde dag aansluiten als de situatie hier om vraagt.

Vertrouwen

Vertrouwen is het geloof dat je op iemand kunt rekenen. Op de hulp van Ventum kunt u altijd rekenen. Waar andere leveranciers het laten afweten is waar wij bijspringen!

Snelle service

Ons team

Bestaat uit verschillende soorten mensen met allemaal dezelfde visie. We zijn een jong team met getalenteerde en gedreven mensen die zich willen inzetten voor een goede samenwerking. Wij denken in oplossingen in plaats van problemen en zorgen ervoor dat onze processen zoveel mogelijk geautomatiseerd zijn.

Wilt u meer weten over ons of onze diensten?

Neem dan direct contact met ons op via het formulier op deze pagina of bel met 088 – 2000 400.